Вы используете устаревший браузер. Этот и другие сайты могут отображаться в нём некорректно. Вам необходимо обновить браузер или попробовать использовать другой.
Щойно пробував зайти кабінет Резерв+. знову просить оновити дані .
Перед оновленням даних в Резерв + отримав 2 довідки з Дії про місце проживання та судимість. Тобто в розшуці Я чи ні .
Зараз маю номер ВОС (військову спеціальність ) та унікальний номер.
На рахунок повістки мабуть зателефонують та прийде повідомлення на електр.скриньку.
Цей резерв як маяк ,щоб люди на нього злітались а потім ти на гачку. Кажуть вони прокохали велику кількість даних воєнкоматів, а так люди самі себе відмічають, далі туди підуть повістки (листи дорого).Таке враження якщо до цього не приходили повістки значить для них ти невидимий, якщо звісно не маякнеш резервом то й взагалі їх не отримаєш, хіба що патруль видасть.
Теж зайшов, оновив за кілька хвилин. Хоча судячи з того, як моментально підтягнуличя мої облікові дані, все їм і так було відомо.
2 роки тому ще викликали телефоном, хотіли призвати. От питається - на хіба козі баян.
З всесвітньої паутини. Цитата: " А в мене зовсім чудово вийшло з оновленням, подзвонили сьогодні з ТЦК і сказали що самі оновлять через банкінг, взяли в мене номер банківської картки і дату картки і номер відділення що видавав, ну той що ззаду, 3 цифри."