Регистрируясь, Вы подтвердили, что прочитали и приняли Правила нашего форума. Если вы "подмахнули не читая" - это только Ваши проблемы! |
YouTube channel (Наш канал в youtube)
Telemasters group in telegram (Наша группа в телеграмм) |
Трошки помилився. На жаль тварюці легша смерть дісталася. Сподіваюсь, що коли літак падав він ще живий був і встиг обісратись.Я так думаю, что родная кувалда его раньше найдет.
І візиткуна місці падіння знайдуть рештки українського безпілотника.
не... там же где то рядом резиденция деда , окруженная с300 . Просто "он упал"Мені цікаво, яку версію трощі вибере кремль. Те, що буде український слід - однозначно. Або Буданов заклав вибухівку, або на місці падіння знайдуть рештки українського безпілотника.
З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ !
ВІрю, що ЗСУ наповнять її змістом.
Слава Україні !!!
Да погоди ... Батьку после Пригожина скоро на концерт к Кобзону отправят . И голубые белорусы начнут метаться м/у белым и черным )) . Некогда будет на рыбалку съездит или на ебалку как там у них это происходит . Похер...А шо, в Беларуси одобрили гей парады?
вот нахрена ты мне этот профиль показал )? Сплю с улыбкой на губах и жду весточки от орла из Орла .@makar.i, Капец тебе, карма тебя и тут настигла https://teleservis.com.ua/members/ves_toch_ka.1066/