• Регистрируясь, Вы подтвердили, что прочитали и приняли Правила нашего форума.
    Если вы "подмахнули не читая" - это только Ваши проблемы!
    YouTube channel (Наш канал в youtube)
    Telemasters group in telegram (Наша группа в телеграмм)

Как скачать файлы с обменника, заработать или купить кредиты читайте в >>>Теме

Не можу загрузити прошивки на сайт

Argo

Участник
Страна
Ukraine
Credits
10
Ваш логин
Argo
Ваш E-mail
pavlovich.vasia@gmail.com
Доброго дня! Чому мене заблокували? Систематично заходжу на сайт, але мало пишу без потреби, бо вимушений працювати . Хотів розмістити прошивки і побачив жовтий колір. Прошу дати шанс і поставитись з розумінням..

Admin

Администратор
Страна
Ukraine
Credits
2,236
А вы чего ожидали, что у вас за 2 года, 2 сообщения о просьбе. Все мы работаем, и как то умудряемся и видео для ютюба снимать, и ТГ группу вести, и на форуме отвечать.
Не нужны нам такие пользователи, которые только хотят что то брать, но не давать. Отказано в переводе в активные.

Argo

Участник
Страна
Ukraine
Credits
10
Я вибачаюсь за свою неактивність, зобовязуюсь виправитись... життя складна штука, передивлююсь ваші відео на ютубі і хотілося б бути в команді форуму...

Argo

Участник
Страна
Ukraine
Credits
10
Хочу бути на форумі щоб ділитися тим що маю,а не брати.... не варото так жорстко карати....сподіваюсь на розуміння

Argo

Участник
Страна
Ukraine
Credits
10
Запропонуйте будь-ласка варіант як відновитись на форумі. Ремонт телевізорів - моє життя.... Хочу з не активного, стати активним))) Навіть у злочинців є шанс на амністію))) і повірте - я не відношусь до категорії тих " которые только хотят что то брать, но не давать"

Последнее редактирование:
Сверху