Почав готовати стейки, можу сказати що соус міняе все. Ділюся классним рецептом соусу для стейків, або просто мяса.
Кубик бульйону заливаємо стаканом теплої води.
Дрібно кришимо пару здорових цибулин, часник, петрушку і не дуже дрібно гриби шампіньйони, 100 грм коньяку, вершки 1 стакан, столова ложка гірчиці, вершкове масло.
1. Смажимо стейки, посолив і поперчивши, після першого перевертання додаємо вершкове масло і жаримо с кожної сторони по 3 хвилини до готовності. Виймаемо коли готові.
2. У ту ж сковорідку кладемо нарізану цибулю, підсмажимо пару хвилин і додаємо часник, підсмажимо і додаємо гриби, через пару хвилин додаємо коньяк, потім бульйон, далі додаємо пару ложок гірчиці, солимо, перчимо, і вливаємо пару склянок вершків, коли загусне через пару хвилин, додаємо петрушку.
Вимикаємо вогонь, викладаємо стейки та поливаємо соусом.
Кубик бульйону заливаємо стаканом теплої води.
Дрібно кришимо пару здорових цибулин, часник, петрушку і не дуже дрібно гриби шампіньйони, 100 грм коньяку, вершки 1 стакан, столова ложка гірчиці, вершкове масло.
1. Смажимо стейки, посолив і поперчивши, після першого перевертання додаємо вершкове масло і жаримо с кожної сторони по 3 хвилини до готовності. Виймаемо коли готові.
2. У ту ж сковорідку кладемо нарізану цибулю, підсмажимо пару хвилин і додаємо часник, підсмажимо і додаємо гриби, через пару хвилин додаємо коньяк, потім бульйон, далі додаємо пару ложок гірчиці, солимо, перчимо, і вливаємо пару склянок вершків, коли загусне через пару хвилин, додаємо петрушку.
Вимикаємо вогонь, викладаємо стейки та поливаємо соусом.