киев
Главный модератор
Шось дороге молоко. 22 коп літр коштував. 14, 16 та 20 коп. буханка 1 кг чорного, сірого та білого хліба. Найсмачнішим був, коли несеш гарячу паляницю з магазину додому і по дорозі з'їдаєш окраєць.
Регистрируясь, Вы подтвердили, что прочитали и приняли Правила нашего форума. Если вы "подмахнули не читая" - это только Ваши проблемы! |
YouTube channel (Наш канал в youtube)
Telemasters group in telegram (Наша группа в телеграмм) |
Дитинство, 70-ті.Це якого року?
толоса черная, полоса белая, черная, белая, черная, белая, а в конце жопа.это жизнь. Пусть даже черно- белая в полоску
При тому повна!толоса черная, полоса белая, черная, белая, черная, белая, а в конце жопа.
Щось не пригадаю, хто створив темуЧревоугодники блин...
Але ж і здоров'я та енергії було більше і дівки молодше і багаття яскравіше! Поностальгували? Поїхали далі. Знов лаваш, змазуємо кетчупом або кетчонезом, тертої моцарели, вареної курятини, грибочків і солоних огірочків. Конвертуємо і обсмажуємо.Тільки я туди не хочу!!!
Може давай тебе на телебачення, будеш вести кулінарну программу типу "Майстер Шеф"...Знов лаваш, змазуємо кетчупом або кетчонезом, тертої моцарели, вареної курятини, грибочків і солоних огірочків. Конвертуємо і обсмажуємо.